ул. Бузлуджа 24
София,
България
23.3114204999999
42.6903517
UserLikes
Име: ГРАФИК ДИЗАЙН СТУДИО / GRAPHIC DESIGN STUDIO
Адрес: София, ул. Бузлуджа 24
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.gds.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Рекламна дейност
Дейност:

Рекламна дейност

Ключови думи: рекламна, агенция, график, дизайн, студио

CATALOG.BG > ГРАФИК ДИЗАЙН СТУДИО / GRAPHIC DESIGN STUDIO



Facebook





За нас

Рекламна агенция График Дизайн Студио ЕООД е създадена през месец април 2005 година. От този период насам агенцията се наложи с качеството си на работа и с креативните си решения.

График Дизайн Студио работи във всички сфери на рекламата и графичния дизайн, като разполага с екип от млади, креативно мислещи хора, с необходимата квалификация и образование. Всеки от тях се е специализирал в различна област и също така е способен да извършва всяка една от дейностите.

Агенцията се е насочила към създаването на реклама от най-високо ниво, като постоянно инвестира в нови технологии. Имайки предвид творческия си потенциал, екипът залага на качеството на проектите, които реализира.

В резултат на това График
ГРАФИК ДИЗАЙН СТУДИО / GRAPHIC DESIGN STUDIO
Дизайн Студио спечели 2 награди през 2006 год. На “Реклама Експо” за графичен и уеб дизайн, като получи общо четири номинации - за корпоративен дизайн и външна реклама. През 2007 год. агенцията участва в редица български и международни конкурси и фестивали като “Clio Awards” - Miami, рекламен фестивал “Ара” - Албена, “Mediamixx” - Албена и “Реклама Експо”, като беше отличена с две награди в категориите “Криейтив” и “Уеб дизайн”. През 2008 година График Дизайн Студио взе участие в “Ad print” - Румъния, “Clio Awards” - Miami, “Golden Drum” - Словения, “Golden Hammer” - Латвия и беше гост на най-престижния фестивал в европа - “Cannes Lions” в Кан.

През 2008 година агенцията получи награда от “Реклама Експ
ГРАФИК ДИЗАЙН СТУДИО / GRAPHIC DESIGN STUDIO
о” за млад дизайнер, което потвърждава нашия професионализъм. График Дизайн Студио е носител на 5 награди в областта на дизайна 2006 - 2008 година. От 2007 година е пълноправен член на Асоциацията на рекламните агенции в България “Ара България” и бе поканена за член на Международната асоциация на рекламните агенции “Iaa New York”. Агенцията стана автор на рубриката “Copy/Paste In Advertising” и “Ad Chart” в единственото списание за маркетинг и реклама в България “Sign Cafe”, където във всеки брой разглежда копирането на идеи в рекламата и тенденциите в графичния дизайн. Сред клиентите на График Дизайн Студио са български и чуждестранни представителства, правителствени и неправителствени организации и фирми.
 
Открийте ни в Google+