ДИЗАЙНКОНСУЛТ ИТ

ДИЗАЙНКОНСУЛТ ИТ

ул. Кн. Александър Батенберг 1
Пловдив,
България
24.7495615
42.1438409
UserLikes
Име: ДИЗАЙНКОНСУЛТ ИТ
Адрес: Пловдив, ул. Кн. Александър Батенберг 1
Телефони: text to imagetext to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Рекламна дейност
Дейност:

Агенция за визуална комуникация и стратегически дизайн.

Ключови думи: дизайн, консултация, дизайнконсулт, печатница, консултанти

ДИЗАЙНКОНСУЛТ ИТ

За нас

Дизайнконсулт ИТ е агенция за визуална комуникация и стратегически дизайн, създадена от професионални дизайнери от италианската дизайнерска школа и специалисти в международния бизнес и мениджмънт, маркетинг консултиране и технически решения. Нашата структура е гъвкава и отворена, създадена за да действа по следният начин:
Консултиране - креативност - дизайн

Това означава, че нашето консултиране започва с анализ на корпоративния имидж и след това създава най-подходящата комуникация, изготвена според нуждите на клиента, както един шивач би скроил дрехите ви по мярка. Действително нашият креативен процес придава специфична и уникална идентичност и комуникира изцяло предимствата и ценностите на една търговска марка, поддържани от всички видове медиа и носител. Нашите умения покриват всички насоки на рекламната комуникация:

* WEB PUBLISHING - създаване на многофункционални уебсайтове с уникален персонализиран дизайн, неповторима и запомняща се визия отличаващи се от стандартните темплейти в уеб пространство, която да говори за вашият бизнес със стил и класа.

* NEW MEDIA - комуникация чрез дигитален носител - интерактивни CD и бизнес презентации, анимация и кратки рекламни спотове - PRINTING - всички видове печатни рекламни материали за обществена комуникация от типа: рекламна брошура, дипляна, каталог, плакат, флаер, книга, периодични печатни издания, списания, както и фотография и илюстрации по зададена тема от клиента и др. За реализирането на крайният продукт сме избрали за наши партньори печатници с дългогодишен опит и модерни печатни бази, предлагащи всички видове печат

* CONSULTING - нашите консултанти ще изберат най-подходящия начин за разпространението на рекламното ви съобщение, за да достигне до вашият таргет, ще ви предложат практически и финансови решения за развитието на вашата бизнес комуникация, ще се погрижат за вашата корпоративна идентичност и цялостна фирмена визия, защото за нашите резултати ще говори вашият успех.

WE DESIGN YOUR BUSINESS.




 

Открийте ни в Google+